ALIBEY

ALIBEY Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 257 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Alibey. Meer weten? Ontdek meer

15 mei 2022 om 19:57 Alles is op .was heerlijk
14 mei 2022 om 12:22 Ik had nog maar nauwelijks op de bestelknop geklikt of het stond al voor de deur. En nog lekker ook. Top!
13 mei 2022 om 23:37 Eten smaakte goed en was vooral goed warm. Snelle bezorging!
12 mei 2022 om 21:40 Lekker en snel eten was top!
2 mei 2022 om 12:32 Was weer heerlijk
30 apr 2022 om 21:44 Ik heb op veel plekken shoarma besteld, maar nog nooit zo lekker gegeten als hier. Heerlijk en super snel!
23 apr 2022 om 22:34 Helaas... 3 kwartier later , alles koud en de sausjes waren niet compleet . Dit zijn we niet gewend van jullie
11 apr 2022 om 10:03 Ik heb nog nooit zo'n lekkere pizza gehad!! Heerlijk!! En ik ben super blij met zoveel vegetarische keuze.
3 apr 2022 om 19:39 Vriendelijk personeel en het eten is altijd goed bereid en wordt heet afgeleverd!
2 apr 2022 om 19:19 Het was weer eens heerlijk. Iedere keer weer erg lekker en bij bezorging ook goed warm
31 mrt 2022 om 20:50 Heerlijk eten, lieve mensen. En het was 15 min eerder dan was aangegeven top
7 mrt 2022 om 11:13 Was weer super lekker, En de bezorging was lekker snel & op tijd.